Kamena volna

Kamena volna

Isover kamena volna izolacija
Isover kamena volna izolacija

Kamena volna Isover je izdelana iz surovin vulkanskih kamnin in recikliranih odpadkov kamene volne. Združuje mehansko odpornost z dobrimi toplotnimi lastnostmi, požarno varnostjo in uporabo pri visokih temperaturah.

Izolacija - ETICS fasade

Negorljiva in paroprepustna fasadna izolacija Isover omogoča odvajanje vlage in zmanjšuje nevarnost kondenzacije v notranjosti zidu, zlasti v objektih brez mehanskega prezračevanja. 

Izolacija - ravne strehe

Za izolacijo ravnih streh uporabite Isover kameno volno z visoko protipožarno zaščito in tlačno trdnostjo, ki je nujna za pohodne strehe.  

Izolacija - predelne stene

Zvočna in toplotna izolacija predelnih sten s kameno volno Isover zagotavlja visoko protipožarno in zvočno zaščito ter ugodno vpliva na udobje bivanja v prostoru. 

Izolacija - prezračevane fasade

Prezračevana fasada je učinkovit in moderen način izolacije sten, za katerega Isover ponuja kameno mineralno volno z visoko protipožarno zaščito in zelo dobrim koeficientom toplotne prevodnosti.

Izolacija - mansarde in stropi

Za izolacijo mansard in stropov, tako pri novogradnjah kot obnovah, Isover ponuja kameno volno z visoko požarno zaščito, odličnim koeficientom toplotne prevodnosti in dobrim dušenjem hrupa.