O nas

SAINT-GOBAIN V SLOVENIJI

V Sloveniji deluje Skupina Saint-Gobain že od leta 1994. Trenutno je vanjo vključenih pet blagovnih znamk, ki z zaposlenimi neposredno in posredno preko ostalih aktivnosti skupine, ustvari preko 30 milijonov evrov prometa.

BLAGOVNE ZNAMKE SKUPINE SAINT-GOBAIN, KI SO PRISOTNE V SLOVENIJI:

Description
Isover je proizvajalec toplotnih, akustičnih in protipožarnih sistemov in izolacij. Na voljo so izdelki iz mineralne volne in ekspandiranega polistirena. Isover je tako podjetje, ki nudi najširšo ponudbo toplotnih, zvočnih in protipožarnih izolacij najboljše kakovosti.
Description
Rigips nudi ne samo z dolgoročno uporabo preizkušen gradbeni material, ampak tudi popoln gradbeni sistem. Vsi izdelki prvorazredne kakovosti, od mavčno kartonskih plošč, specialnih plošč do izravnalnih mas in premazov za notranje in zunanje prostore, so izdelani iz ekološko neoporečnih naravnih surovin.
Description
Weber je danes v Sloveniji eden najpomembnejših proizvajalcev in dobaviteljev visokokakovostnih fasadnih toplotnoizolacijskih sistemov, lepil za keramiko in talnih izravnalnih mas, hidroizolacij, bitumenskih in poliuretanskih premazov ter sanirnih, toplotnih in toplotno-akustičnih ometov.
Description
Saint-Gobain Glass aktivno sodeluje z vsemi deležniki v gradbeni industriji, tako pri novogradnjah kot pri sanacijah. Stremimo k zagotavljanju udobja, funkcionalnosti in varnosti tako bivalnih kot delovnih okolij preko različnih izdelčnih skupin, v katerih nastopajo naši proizvodi: fasade, okna, notranji dizajn in zaščita.
Description
Formula je eden vodilnih proizvajalcev mavcev za industrijske namene na svetu. S svojimi proizvodi streže industrijam kot so: keramična, zobna, gradbena, zdravstvena, prehrambena, okoljevarstvena, kmetijska, dekorativna in drugim.