ISOVER MULTIMAX 30 – najbolj izolativna steklena volna

Isover Multimax 30 - visoka toplotna izolativnost - mineralna steklena volna

 

ISOVER MULTIMAX 30 je izolacijska plošča iz mineralne steklene volne z daleč najboljšo toplotno izolativnostjo na trgu v segmentu kamene in steklene volne. Plod dolgoletnih izkušenj in razvoja podjetja ISOVER je zelo nizka lambda λD = 0,030, zaradi katere je ISOVER MULTIMAX 30 izolacijska plošča za kar 14% bolj učinkovita od drugih, najbolj uporabljanih izolacijskih izdelkov iz mineralne volne. Praktično to pomeni, da lahko ob enaki debelini dosegate boljšo toplotno izolativnost ali pa za enako toplotno izolativnost vgradite tanjšo MULTIMAX 30 izolacijsko ploščo, kar je še posebej prednost v primerih, ko je razpoložljivi prostor omejen. ISOVER MULTIMAX 30 plošča je idealna za projekte, kjer je velik poudarek na kvalitetni toplotni izolaciji: na primer nizkoenergijski ali pasivni objekti, kjer se lahko MULTIMAX 30 ploščo, z namenom zmanjševanja mikro toplotnih mostov, namešča v več slojih.


Izolacijska plošča je predvsem primerna za:

  • izolacijo votlih sten (v tako imenovani sendvič gradnji)
  • prezračevane fasade
  • izolacijo stropov, predelnih sten in poševnih streh


Zaradi svojih karakteristik je primerna rešitev tako za novogradnje kot tudi sanacije, med drugim tudi zgodovinskih objektov, pri katerih je energijska sanacija dopustna le z notranje strani.

Certificirani partnerji za sistemsko kakovost in servis

certificirani partnerji isover rigips

V letu 2021 uvajamo v Saint-Gobain gradbeni izdelki d.o.o. novo obliko sodelovanja s svojimi najzvestejšimi poslovnimi partnerji, ki izpolnjujejo vse zahtevane kriterije za dodelitev znaka "VAŠ CERTIFICIRAN PARTNER ZA SISTEMSKO KAKOVOST & SERVIS" za proizvode in sistemske rešitve z uporabo Rigips suhomontažnih proizvodov in Isover izolacijskih materialov. 

Več informacij...