Ta slovenska različica spodnjega pravnega obvestila je prevod prvotnega besedila v francoščini. To ni vodilna različica. V primeru navzkrižja razlage se je treba sklicevati na francosko različico, ki je primarna oz. vodilna.

 1. IZDAJATELJ SPLETNEGA MESTA

Namen te institucionalne strani "Spletna stran", dostopne na naslovu www.saint-gobain.com, je zagotoviti informacije o skupini Saint-Gobain.

»Skupina Saint-Gobain« ali »Saint-Gobain« se nanaša na skupino Compagnie de Saint-Gobain in veliko število družb in drugih subjektov, ki so z njo povezani, kar neposredno ali posredno učinkovito nadzoruje in ki so v nadaljnjem besedilu imenujejo z "Skupine Saint-Gobain Group".

To spletno stran izdaja Compagnie de Saint-Gobain.

Družba: Société anonyme

Sedež podjetja: Les Miroirs - 18, avenue d'Alsace - 92400 Courbevoie - FRANCE.


Telefon: +33 (0) 1 47 62 30 00

Kapital: 2 233 959 432 €

Registracijska številka podjetja: NANTERRE B 542 039 532

DDV znotraj Skupnosti: FR35 542039532

Direktor za publikacije: Laurence Pernot, Vice-President Communications.

Informacije v zvezi z oblikovanjem in gostovanjem spletne strani so navedene v oddelku 6 )"Krediti".

 1. ODGOVORNOSTI IN OBVEZNOSTI

Compagnie de Saint-Gobain, lastnik te spletne strani, si bo stalno prizadeval zagotoviti zanesljivost vseh informacij na tej spletni strani ob času prikaza na spletu, kot tudi, ko je na voljo na spletu.

Compagnie de Saint-Gobain si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni in / ali popravi vsebino informacij in dokumentov, objavljenih na tej spletni strani.

Compagnie de Saint-Gobain (kot tudi katera koli druga Skupina Saint-Gobain Group) ne more biti odgovorna za napake ali opustitve informacij, ki se prenašajo s podatki, ali tehničnih težav, s katerimi se srečujejo na spletni strani in na vseh drugih mestih, na katera vzpostavlja povezave, ali kakršna koli razlaga informacij, objavljenih na teh spletnih mestih, ali posledice njihove uporabe.

Na splošno Compagnie de Saint-Gobain (kot tudi katera koli druga Skupina Saint-Gobain Group) ne odgovarja za kakršnokoli in celotno škodo, neposredno ali posredno, ne glede na vzrok, izvor, naravo ali posledice, ki jih povzroči dostop vsakega na spletno stran ali nezmožnost dostopa do nje ali z uporabo spletne strani in / ali kredita, ki je na voljo neposredno ali posredno s te spletne strani, kot tudi na kateri koli spletni strani, na katerega se spletna stran sklicuje ali vzpostavlja povezavo.

 1. INTELEKTUALNA LASTNINA

Če ni drugače določeno, so pravice intelektualne lastnine v dokumentih na spletni strani in v vsakem elementu, ustvarjenem za to spletno mesto, v izključni lasti Compagnie de Saint-Gobain in / ali Skupine Saint-Gobain Group, ki ne dajejo licence ali pravice, razen pravice do obiska in navigiranja na spletni strani. Reprodukcija vseh dokumentov, objavljenih na spletni strani (predvsem fotografij, filmov in animacij), je izključno dovoljena v informativne namene in samo za osebno in zasebno rabo, kakršno koli razmnoževanje in kakršno koli uporabo kopij, izdelanih za druge namene,so izrecno prepovedane, razen s predhodnim pisnim dovoljenjem Compagnie de Saint-Gobain. Imena podjetij, logotipi, izdelki, blagovne znamke in imena domen, omenjena na tej spletni strani, so last podjetja Compagnie de Saint-Gobain in / ali Skupine Saint-Gobain Group in se ne smejo uporabljati brez predhodnega in pisnega pooblastila podjetja ali zadevnega subjekta.

 1. PIŠKOTKI

Uporaba piškotkov

Ko obiščete spletno mesto podjetja, se lahko piškotki samodejno namestijo in začasno shranijo v pomnilnik računalnika ali na njegov trdi disk, da vam olajšajo navigacijo po naši spletni strani. Piškotki nam ne omogočajo, da vas identificiramo, vendar jih uporabljamo za snemanje podatkov o straneh, ki si jih ogledate na naši spletni strani, o datumu in času vašega obiska na spletnem mestu itd.

Na tej strani najdete seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran Saint-Gobain.com in njihov namen.

Splošne nastavitve piškotkov

Nastavitve v brskalniku lahko uporabite za nadzor piškotkov, ki so nastavljeni na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Piškotke lahko onemogočite v spletnem brskalniku. Vendar bo to onemogočilo vse piškotke, ki jih uporablja vaš brskalnik, vključno s tistimi z drugih spletnih mest, kar lahko povzroči spreminjanje ali izgubo nekaterih nastavitev ali informacij. Onemogočanje piškotkov lahko spremeni vaše izkušnje brskanja na naši spletni strani ali lahko otežuje navigacijo po spletnem mestu.

 1. PODATKI ZBRANI NA SPLETNEM MESTU

Vsak obiskovalec te spletne strani, ki posreduje informacije podjetju Compagnie de Saint-Gobain, dodeli slednjemu celotno prenosljivo pravico, povezano s temi informacijami, in jo pooblasti, da naredi katero koli uporabo, ki jo želi. Informacije, ki jih tako zagotovijo obiskovalci, se štejejo za nezaupne, morajo biti natančne in zakonite ter ne smejo posegati v interese tretjih oseb.

Natančneje glede osebnih podatkov, zbranih na spletnem mestu, so obiskovalci obveščeni, da spletna stran uporablja več postopkov obdelave, katerih namen je zagotoviti komunikacijo in izmenjavo informacij z obiskovalci.

Ti postopki obdelave omogočajo zlasti:

 • Odgovore na pisne zahteve obiskovalcev v različnih oddelkih, ki so namenjeni za ta namen,

 • Pošiljanje dokumentov, ki jih zahtevajo obiskovalci (zlasti finančne narave),

 • Upravljajte prijave obiskovalcev za udeležbo na finančnih srečanjih, ki jih organizira Compagnie de Saint-Gobain,

 • Upravljanje aplikacij za zaposlitev, ali ustrezajo ponudbam za delo, ki so objavljene na spletnem mestu ali ne.

Zbrani podatki:

 • Mora biti rezultat prostovoljnega beleženja s strani ustreznega obiskovalca,

 • Samo za interno uporabo in so usmerjeni na tiste, ki so odgovorni za obravnavo zahteve obiskovalca,

 • Ohrani se le tako dolgo, kolikor je potrebno za izvajanje zgoraj opredeljenih namenov.

V skladu z zakonom št. 78-17 z dne 6. januarja 1978 o informacijski tehnologiji, datotekah in svoboščinah, spremenjen z zakonom št. 2004-801 z dne 6. avgusta 2004, mora vsaka oseba, ki želi uveljaviti svoje pravice do dostopa, popravka, izbrisa ali ugovora, kontaktirati naslednjo službo:

Compagnie de Saint-Gobain - Communications Department

Les Miroirs - 18, avenue d'Alsace - 92096 La Défense Cedex - FRANCE

Fax: + 33 (0)1 47 62 52 07 

 1. KREDITI

Spletno gostovanje: Acquia Inc., 25 Corporate Drive – Burlington MA 01803 (USA), Tel : + (0) 1 781 238 8600

Spletno gostovanje in zasnova: X-PRIME GROUPE, 118 route d'Espagne - Immeuble Phénix - bât A - 31 100 Toulouse, + 33 (0)5 34 44 96 78