Razvrsti po
10 rezultatov
RIGIPS RIMANO 6-30 je ročni omet na osnovi mavca za notranje površine, posebej primeren za obnovitvena dela.

Rigips Rimano 6-30

Ročni omet na osnovi mavca za notranje površine, posebej primeren za obnovitvena dela. 

 

Pripravljena gladilna masa za ročno obdelavo površin mavčnokartonskih plošč.

Rigips Promix Mega

Pripravljena gladilna masa za ročno obdelavo površin mavčnokartonskih plošč.

 

Rigips ProFinish je fina, svetla disperzijska gladilna masa za notranjo uporabo. Uporablja se za glajenje mavčno kartonskih, betonskih, grobo ometanih in drugih površin. Zračno sušeč proizvod.

RIGIPS ProFinish

ProFinish je fina, svetla disperzijska gladilna masa za notranjo uporabo. Uporablja se za glajenje mavčno kartonskih, betonskih, grobo ometanih in drugih površin. Zračno sušeč proizvod.

 

RIGIPS RIFIX je mavčno lepilo za ročno lepljenje mavčnih plošč Rigips, Rigitherm plošč, mavčno vlaknenih plošč Rigidur, direktno na nosilno podlago.

Rigips Rifix

Rifix je mavčno lepilo za ročno lepljenje mavčnih plošč Rigips, Rigitherm plošč, mavčno vlaknenih plošč Rigidur, direktno na nosilno podlago.

 

RIGIPS VARIO je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč, z ali brez uporabe Rigips ojačitvenega bandažnega traku, kot tudi za Glasroc F Ridurit, Glasroc F Riflex, Rigiton, Rigidur in Rigidur H plošče.

Rigips Vario

Vario je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč, z ali brez uporabe Rigips ojačitvenega bandažnega traku, kot tudi za Glasroc F Ridurit, Glasroc F Riflex, Rigiton, Rigidur in Rigidur H plošče.

 

SUPER CEE je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč v kombinaciji z Rigips ojačitvenim bandažnim trakom.

Rigips Super CEE

Super CEE je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč v kombinaciji z Rigips ojačitvenim bandažnim trakom. 

 

Rigips SUPER A je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč v kombinaciji z Rigips ojačitvenim bandažnim trakom.

Rigips Super A

Super A je fina, z dodatki izboljšana fugirna masa za fugiranje stikov mavčno kartonskih plošč v kombinaciji z Rigips ojačitvenim bandažnim trakom.

 

Rigips Rifino Top - RIFINO TOP je bela, fina, z dodatki izboljšana fugirna, oziroma gladilna masa. Za glajenje fug in priključkov mavčno-kartonskih plošč s pomočjo bandažnega traku.

Rigips Rifino Top

RIFINO TOP je bela, fina, z dodatki izboljšana fugirna, oziroma gladilna masa. Za glajenje fug in priključkov mavčno-kartonskih plošč s pomočjo bandažnega traku.