Profilna tehnika in pribor

Profilna tehnika in pribor

Rigips profilna tehnika in pribor - suhomontaža
Rigips profilna tehnika in pribor - suhomontaža

Program izdelkov profilne tehnike in pribora je poleg plošč bistveni sestavni del sistemov Rigips. Rigips kovinski profili so usklajeni z ostalim Rigips priborom in dodatki ter kot del Rigips sistema preizkušeni in potrjeni s strani akreditiranih zunanjih testnih inštitutov. Izbirate lahko med Rigips stenskimi in stropnimi profili, dodatki, zaključnimi in robnimi profili, konektorji, direktnimi obešali, nonius sistemi za obešanje, vijaki in mnogimi drugimi elementi.

Profilna tehnika in pribor

Rigips kovinski profili

Rigips sistemi so usklajeni s posameznimi sestavnimi deli in zato omogočajo optimalne rezultate pri zvočni izolaciji, požarni zaščiti in statiki.

Rigips ojačitveni bandažni trak

Ojačitveni bandažni trak Rigips se uporablja za ojačitev stikov različnih mavčnih plošč. Vgrajuje se skupaj s fugirno maso.

Rigips vijaki

Različni vijaki za pritrjevanje različnih tipov mavčnih plošč. Za zagotovitev kvalitete sistemskih konstrukcij, Rigips ponuja optimalno izbiro vijakov.

Rigips vijaki z vložkom

So namenjeni za pritrjevanje UW in CW profilov na tla, stene in strope iz betona ali armiranega betona.

Rigips pritrdila

Za kvalitetno izdelavo Rigips sistemskih stropnih podkonstrukcij so poleg Rigips kovinskih profilov potrebni ostali usklajeni Rigips sistemski stropni sestavni deli. 

Rigips zaščitni vogalniki

Popolna zaščita vogalov z Rigips vogalniki za izjemno močno zaščito vogalov in kotov mavčnih plošč.

Rigiton pribor

Rigiton pribor so pripomočki, ki se uporabljajo za optimalno obdelavo stikov na perforiranih stropnih območjih Rigiton akustičnih mavčnih plošč.

Rigips tesnilni trak

Rigips tesnilni trak iz PE se namesti pod obodnimi profili pri povezavi predelnih sten ali spuščenih stropov na sosednje masivne gradbene elemente.