Fasadni materiali

Izdelki za izdelavo fasade ali preplastitev fasadnih površin

Izdelki za izdelavo fasade ali preplastitev fasadnih površin.
Fasadni materiali

Fasada niso samo barve in estetika, fasada je zrcalo vsakega objekta in hiše. Ob privlačnem izgledu mora biti tudi sposobna premagovati spremenljive vremenske razmere. Fasada mora nuditi kvalitetno toplotno izolacijo z vrhunskimi in obstojnimi zaključnimi sloji oz. ometi.

Fasadni materiali

Zaključni sloji

Široka paleta različnih zaključnih fasadnih slojev, katerim smo dodali še inovativne dekorativne izdelke in tehnike nanosa, s katerimi lahko izstopate iz povprečja.

Fasadne barve

Širok nabor weber fasadnih barv vam omogoča pravo izbiro za vaš projekt: barvanje fasade, betonskih površin, mineralnih ometov ali preprosto poživitev notranjih prostorov.

Osnovni premazi in emulzije

Osnovni premazi zagotavljajo enakomerno vpojnost podlage in tvorijo kemično vez med podlago in nanosom weber zaključnih slojev, fasadnih barv in raznovrstnih lepil.

Fasadna lepila/malte

Cementna in brezcementna weber fasadna lepila za lepljenje izolacijskih plošč ali izdelavo armirnega sloja v webertherm fasadnih sistemih.

Fasadni pripomočki

Fasadni pripomočki, ki se uporabljajo pri izdelavi weber fasade oz. fasadnega sistema. Uporaba fasadnih pripomočkov omogoča kvalitetno in trajno izvedbo priključkov fasadnega sistema na okenske in vratne okvirje, odvodnjavanje brez zatekanja ter čiste in ravne linije.

Fasadna izolacija

Fasadne izolacije, ki se uporabljajo pri novogradnjah in sanacijah objektov. Od standardnega EPS-F (stiropora), slovenske inovativne izolacije Triglav, fasadne izolacije na kameni in stekleni volni pa do vrhunske webertherm plus ultra plošče.

Ostali fasadni izdelki

Dodatki, pospeševalci in namenski premazi, ki izboljšujejo lastnosti izdelkov in dolgoročno ohranjajo željene lastnosti naših rešitev.

Cenik in brošure