Hidroizolacije - Vodotesne rešitve

Hidroizolacije
- Vodotesne rešitve

Hidroizolacije - vodotesne rešitve Weber 700x800
Hidroizolacije in vodotesne rešitve - Weber

Vdor vode v hišo, gradbeno konstrukcijo  ali v fasado nam lahko povzroči veliko škode. Weber na tem področju nudi učinkovite izdelke in rešitve. Nudimo izdelke za izvedbo hidroizolacij, tesnenje balkonov, teras, kopalnic in ostalih prostorov. S pravilno in učinkovito izvedbo hidroizolacije oziroma vodotesnosti podaljšamo življensko dobo in trajnost zgradbe.

Hidroizolacije

Epoksidni osnovni premaz

Epoksidni osnovni premaz, dva v enem: za sanacijo razpok in pripravo podlage pred nadaljno obdelavo z weber talnimi izravnalnimi masami ali gotovimi tlaki.

Tesnilna emulzija za podzidek

Namenski dodatek weber fasadnim lepilom. Nadomešča vodo pri pripravi mešanice za izdelavo armirnega sloja na vlažnih področjih (podzidek), s katero povečamo vodoodbojnost lepilne malte.

Hidroizolacija pod ploščicami

S hidroizolacijo pod keramičnimi ploščicami (standard EN 14891) odpravite nevarnost zatekanja in propadanja gradbene konstrukcije. webertec in weberdry izdelki zagotavljajo vodotesnost bazenov, balkonov, teras, kopalnic, tušev in mokrih prostorov (wellness, savne).

Hladna bitumenska hidroizolacija

Hladna bitumenska hidroizolacija več kot učinkovito nadomešča klasične hidroizolacijske trakove. Prednosti so: vgradnja brez ognja, ni preklopov trakov s potencialnimi mesti zatekanja, kontrola debeline nanosa z namensko gladilko.

Vodotesni ometi, malte in premazi

Dvokomponentni in enokomponentni premazi in vodotesne malte za izvedbo hidroizolacije temeljev, sten in betonskih plošč. Z webertec izdelki lahko zagotovite popolno vodotesnost bazenov ali preobrazite vlažne kletne prostore v bivalne.

Vodotesna samorazlivna talna izravnalna masa

S pomočjo vodotesne talne samorazlivne izravnalne mase lahko sedaj slabo izkoriščene kletne prostore preobrazite v namenske.

Vodotesni tesnilni trakovi, manšete in koti

Vodotesni trakov in drugi različni tesnilni elementi, ki omogočajo popolno in dolgotrajno vodotesnost balkonov, teras, bazenov, kopalnic in ostalih mokrih prostorov. Z uporabo namenskih trakov lahko zagotavljamo tudi vodotesno vgradnjo okenskih polic.

Cenik, brošure in članki