Sanacija in obnova

Izdelki za sanacijo zgodovinskih objektov, starih fasad in betona, odpadajočih ometov ter vlažnih in plesnivih sten.

Izdelki za sanacijo zgodovinskih objektov, starih fasad in betona, odpadajočih ometov ter vlažnih in plesnivih sten. Open Cenik, brošure in članki configuration options
Sanacija in obnova

Poiščite rešitve, prilagojene vašim potrebam in vašim željam. Naj vam plesniva ali vlažna stena, poškodovan beton ali star odpadajoč omet oziroma fasada ne uniči vašega dneva!

Sanacija notranje zidne plesni

Odpravite notranjo zidno plesen s sistemom Weber Termoščit, ki deluje po preizkušenem fizikalnem principu. Sistem vsebuje tri komponente: Algiclean, Termoglet in Termoščit.

Sušilni/sanacijski in klasični ometi

Sušilni oziroma sanacijski ometi so namenjeni obnovi vlažnih in s soljo poškodovanih notranjih in zunanjih sten. Weber nudi tudi namenski izdelek za sanacijo podzidka ter klasična obrizg in osnovni omet.

S kapilarno vlago in vodo obremenjeni zidovi

Weber ponuja učinkovit nabor rešitev, s katerimi preprečujemo kapilarni dvig vlage ali izvedemo hidroizolacijo z notranje strani, ko sanacija z zunanje ni možna.

Fini apneno cementni ometi

Fini zaključni beli omet v webersan sistemih sanacije od vlage in soli poškodovanih sten. Lahko se tudi uporabi kot zaključni omet pri grobem ometu weber 201KPS.

Sanacija betonov

Izdelki namenjeni zaščiti armature in sanaciji poškodovane betonske površine.

Cenik, brošure in članki