Pomoč in nasveti

Priprava podlage pred izvedbo fasadnega sistema

Naši tehnični svetovalci, vam pomagajo z odgovori na vprašanja iz področja fasad pri novogradnjah ali sanacijah, programa vgradnje keramike, sanirnih sistemov in izvedbe vodotesnoti - hidroizolacij. Prav tako vam svetujejo pri izbiri produktov za vaš projekt in vam svetujejo pri izbiri fasadnega sistema in pomagajo pri načrtovanju in dokumentaciji pridobivanja nepovratnih finančnih sredstev iz EKO sklada za izvedbo toplotno izolacijo fasade.

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka 08:00-16:00 ure (Razen praznikov)

Za kontakt kliknite na spodnji gumb

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA (FAQ)

Fasade

Ali je barvna študija (izris fasade) plačljiva?

Barvna študija je plačljiva, vendar ne skrbite, saj ob nakupu celotnega sistema Weber (komponente sistema: Sistemsko lepilo za lepljenje in armiranje, Izolacijske plošče (razen EPS), sistemska armirna mrežica in zaključni sloj) povrne plačilo izdelavo barvne študije. V kolikor ste za en fasadni sistem naročili več barvnih študij, ste upravičeni do povračila zneska ene barvne študije.

V primeru da naročite samo eno komponento (primer.: zaključni sloj) se strošek izdelave barvne študije ne povrne.

Izdelavo barvne študije objekta in zahtevek za povračilo stroškov lahko naročite/zahtevate samo izključno preko spletne aplikacije www.narocilo.weber

Cena barvne študije znaša 48,80€.

Ali lahko naročim tehnično svetovanje za fasado na domači naslov?

Seveda, naši tehnični svetovalci so dosegljivi, obisk in svetovanje je pa brezplačen.

Vse kar morate storiti je, da kliknete na spodnjo povezavo, izberete vašo regijo in se dogovorite s tehničnim svetovalcem za datum in uro obiska.

Alge in plesni so se pojavile na fasadi. Ali obstaja garancija?

Ker so alge in plesni na fasadi naraven pojav in ker veliko dejavnikov vpliva na pojav alg in plesni na fasadi, Weber ne ponuja garancije za nastanek alg in plesni. Weber pa nudi rešitev za odstranitev alg in plesni na fasadi. Vse o algah in plesni in pa o sanaciji si lahko preberite v članku na spodnji povezavi: Alge in plesni na fasadi

 

 

Sanirni sistemi

Na notranjih stenah se mi je pojavila zidna plesen. Imate kakšno rešitev za sanacijo?

Weber ponuja enostavno rešitev za sanacijo plesni na notranjih površinah. Rešitev problema notranje zidne plesni si lahko ogledate na spodnji povezavi (postopek po korakih in pa video predstavitev): Sanacija zidne plesni na notranjih površinah

Imam vlago v konstrukciji objekta. Ali obstaja rešitev?

V kolikor imate vlago v konstrukciji objekta in če govorimo o kapilarnem vleku vlage obstaja enostavna rešitev - injektirna krema weber.tec 946.

Če niste prepričani o vrsti vlage v konstrukciji si lahko preberete članek o kapilarnem vleku vlage in pa o enostavni rešitvi sanacije vlažne stene.

Za ogled se lahko dogovorite tudi z našim tehničnim svetovalcem na terenu. 

 

Hidroizolacije

Kako lahko sam izvedem hidroizolacijo zunanjih podzemnih sten?

Weber ima rešitev, ki ponuja nanos hidroizolacije brez uporabe ognja - weber.tec 915. Hidroizolacija popolnoma nadomesti klasične bitumenske trakove. Pastozna masa pakirana v vedrih je že pripravljena za uporabo - za enostaven ročni nanos z gladilko.

 

Lepila za keramiko - Program vgradnje keramike

Katera lepila za keramiko so primerna za sisteme talnega gretja?

Lepila, ki so primerna za sisteme talnega gretja so:

  • weber.col exterier
  • weber.col extraflex
 

Navodila za ravnanje z odpadno embalažo

Za podrobna navodila prosimo kliknite TUKAJ.